غذای سنتی اشکنه ...؟!!

مواد لازم برای پختن اشکنه به این شرح است؛ پیاز: 3 عدد، تخم‌مرغ: 4 عدد، سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد، شنبلیله خشک: 2 قاشق غذاخوری، ‌آب: 2 لیوان، زردچوبه: یک قاشق غذاخوری سرخالی و‌ نمک، فلفل و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده، در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. بعد شنبلیله خشک و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اگر می‌خواهید اشکنه شما غلیظ شود می‌توانید به اندازه یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و تفت دهید. حالا آب را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد کرده و داخل غذا بریزید و بگذارید تا کمی بجوشد و مغز سیب‌زمینی‌ها پخته شود. حالا نوبت تخم‌مرغ است. 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و خوب به‌هم بزنید و داخل غذا بریزید و مواد را مرتب به‌هم بزنید. 2 عدد تخم‌مرغ دیگر را درسته داخل غذا بشکنید تا به همان صورت سفت شود. بعد از بستن تخم‌مرغ‌ها غذا آماده است.

/ 0 نظر / 146 بازدید